Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Хазал Кая: Біографія і її чоловікХазал Кая – одна з талановитих і відомих знаменитостей Туреччини. Вона пройшла довгий і тернистий шлях до слави. Чим же живе актриса на сьогоднішній день? Давайте дізнаємося детальніше.

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Біографія Хазал Кая

Як стверджують джерела, малятко народилася 1 жовтня 1990 року в красивому місті Газіантеп, в інтелігентній сім’ї. Її мама і тато працювали в юридичній сфері. Ходять чутки, що незабаром вони розлучилися, коли Хазал була ще маленькою. З юного віку дівчинка мріяла стати знаменитою артисткою і весь час до цього прагнула. Вона ніколи не сиділа на місці і була дуже активною дитиною. Відвідувала безліч гуртків, займалася балетом, хореографією, бальними танцями і навіть грала на скрипці. Її головна мета – робота в кіно.

Хазал в дитинстві

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Ноя 18 2014 в 8:53 PST

 

Як стверджує ЗМІ, щоб дівчинка досягла успіху, мама віддала її на навчання в італійську школу (місто Стамбул). А потім, Кая самостійно записалася в школу театрального мистецтва Айлі Алгана.

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Чер 9 2016 в 2:54 PDT

 

В цей час Нazal Kaya займається модельним бізнесом. Знімається для обкладинок глянцевих журналів і стає обличчям деяких косметичних брендів. Дівчина завжди відповідально ставилася до навчання. Тому всюди була відмінницею і улюбленицею викладачів. Актриса знає іноземні мови, серед них – італійський, німецький і англійська.

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Травень 17 2016 в 1:17 PDT

 

Кар’єра

Як стверджують джерела, перша маленька, але дуже важлива роль для зірки відбулася в 2006 році в мелодрамі “Сила. Повернення додому”. Деякий джерела стверджують, що Хазал була тоді неповнолітня (16 років). Далі її запрошували в короткометражні серіали, де вона отримувала маленькі епізодичні ролі. Слава поки що не приходила, але Хазал не здавалася.

Кадр із серіалу “Сила. Повернення додому”

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Справжнє визнання і любов телеглядачів вона отримала лише після виходу драми “Заборонена любов”, куди її запросив зніматися режисер Хилаль Сарал. Тут вона зіграла роль дівчини Ніхал і стала найпопулярнішою турецької актрисою.

“Заборонена Любов”

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Фільмографія Хазал Кая

Фільми з її участю:

2011-2012 рік – серіал «Я назвав її Фериха»;

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

2012 – фільми «Хай це буде останній раз», «Останнє літо на Балканах 1912»;

2013 – фільм «Блакитна хвиля» і серіал «К. Ю. Б. О. В. Ь»;

2014 – фільм «У мене є заперечення»;

2015 – серіали “Марал: моя красива історія” і “Банк розбитих сердець”.

“Марал: моя красива історія”

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Цікаві факти

Її зріст – близько 159 сантиметрів, а вага – постійно змінюється. А все тому, що деякий джерела стверджують, що дівчина хвора на цукровий діабет і тому постійно набирає вагу. Ця хвороба дуже ускладнює її особисте життя. Ходять чутки, що у 2013 році вона навіть їздила лікуватися в США. Зараз дівчина вже навчилася жити і боротися зі своєю хворобою. Вона приймає здорову їжу, займається фітнесом, влаштовує собі кожен день піші прогулянки. Це допомагає їй тримати себе в тонусі і контролювати вагу. Також Кая обожнює тварин, особливо собак.

Домашні улюбленці

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Дек 6 2014 в 1:57 PST

 

Особисте життя Хазал Кая

Свої романтичні стосунки знаменитість ретельно приховує і не любить обговорювати. Але ходять чутки, що у неї був все таки недовгий роман з актором Мехметом Асланом, а потім з фотографом Джахитом Баха Парсом.

Мехмет Аслан

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

В мережі поповзли чутки, що з останнім у них була величезна різниця у віці (майже 15 років), але це не бентежило актрису будує з ним стосунки. Потім, як стверджують деякі джерела, вони розлучилися і Кая поїхала на цілий рік жити і лікується в США.

Хазал Кая з Джахитом Баха Парсом

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Останні новини 2016 року про Хазал Кая

Як стверджує ЗМІ, в цьому році вона закінчила Академію кулінарного мистецтва і мріє відкрити в Італії свій власний ресторан. В одному з інтерв’ю дівчина зізналася, що в липні 2016 року вона планує відправитися в Італію для продовження вивчення кухарської справи.

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@hazalkaya)Квітень 28 2016 о 8:11 PDT

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@hazalkaya)Сен 25 2014 в 7:22 PDT

 

Нещодавно поповзли нові чутки, що у Хазал народився позашлюбний син. А все тому, що вона виклала ось таке миле фото в Instagram і підписала його Назал Кая. Але скоріше всього це брудні плітки, а насправді – це її новий маленький родич.

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Травень 18 2016 в 2:13 PDT

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Чер 12 2016 в 2:18 PDT

 

Хазал Кая і Чагатай Улусой: новий проект 2016 року

Нагадаємо, що ця парочка зіграла разом у серіалі “Я назвав її Фериха”, який розповідає про кохання багатого хлопця до бідної дівчини. Під час зйомок серіалу, багато фанатів приписували їм роман. Але насправді, справжніх відносин між акторами не було.

Зараз актори не планують зніматися разом. Адже Чагатай зайнятий на зйомках серіалу “величне століття: Кесем-Султан”, а в травні 2016 року його запросили на зйомки нового кінопроекту на основі фільму “Відступники”. Жіночі ролі тут виконають Нілай Джафер і Фарах Зейнеп Абдуллах.

Хазал Кая і Чагатай Улусой

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Хазал Кая: Біографія і її чоловік

Хазал Кая і її чоловік: фото

Багато прихильники бажають бачити Хазал заміжньою жінкою. Але їй лише 26 і як стверджують деякі джерела, вона занадто молода, щоб обтяжувати себе шлюбними узами. Наскільки відомо, зараз актриса не перебуває в жодних романтичних стосунках (або ретельно приховує їх). У дівчини немає чоловіка. Ходять чутки, що вона живе з мамою, яка є її власним менеджером.

Зараз головна її мета – успішна кар’єра актриси. Хазал не раз зізнавалася в інтерв’ю, що у неї щільний графік і часу на відносини немає.

У 2017 році актриса взяла участь у зйомках нового телесеріалу “Бесстыдники”, який був знятий за мотивами американської комедії в турецькому стилі.

 

Фото опубліковано Hazal Kaya (@xhazalkaya)Квітень 25 2016 о 3:57 PDT

 

Відео:

 

 

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями: