Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

4b54c9ec108334bd25b8b73a72d80898 Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і БіографіяКерем Джем Дурук – харизматичний, привабливий, дуже популярний турецький актор і співак. У цій статті ти знайдеш цікаву інформацію про те, чим живе знаменитість на сьогоднішній день і яким був її життєвий шлях.

55fa9599c5df8274e63f944a6627804f Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

Біографія

Як стверджують джерела, талановитий хлопчик з’явився на світ 28 грудня 1978 року в одному з мальовничих курортних міст Туреччини – Мугла. За гороскопом Козеріг – стриманий, надійний і справедливий. Сім’я хлопчика невелика і складалася з чотирьох осіб: Керем, мама, тато і старша на чотири роки сестра Бестер. Батьки дуже любили свого маленького синочка і у всьому його підтримували.

Дитинство

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Травень 16 2016 в 2:18 PDT

 

Юні роки

Як стверджують ЗМІ, початкову школу закінчив у рідному містечку, а середнє освіти отримав у приватному коледжі Ізміра. У середній школі почав грати на гітарі і в 1996 році написав свою першу пісню “Не в моїй руці” (увійшла в один з його альбомів). У 2003 році успішно закінчив Егейський університет (відділення міжнародних відносин).

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Сен 3 2016 в 3:43 PDT

 

Кар’єра

Захоплений музикою ще з шкільних років, молодий хлопець починає свою кар’єру в ролі виконавця пісень. Також записує безліч альбомів, і знімає відео на популярні сингли. Його пісні відомі не тільки на батьківщині, але і закордоном.

Відеокліп Keremcem – “Berbat”

 

Дискографія:

  • 2004 – “Вересень”;
  • 2005 – “Вересень (Love Game Bonus Track)”, “Maia”;
  • 2006 – “Люблю Done”;
  • 2008 – “Пожежі”;
  • 2009 – “Чіпати”;
  • 2010 – “Життя”;
  • 2013 – “Керемджем”.

Новий кліп 2016 року

 

Як стверджують ЗМІ, у 2009 році співак несе службу в армії, а після повернення в 2010 році продовжує творчу кар’єру.

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Травень 17 2016 в 10:12 PDT

 

Фільмографія

Крім музики, Керемджем захоплюється і акторською діяльністю. Перша роль була в телесеріалі “Керем і Аслі” (2004), але справжній інтерес телеглядачів він викликав тільки після виходу мелодраматичного серіалу “Любовна гра” (2005). Історія великої і чистої любові, де головну роль грав щирий і привабливий хлопець, підкорила мільйони жіночих сердець.

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Мар 1 2015 в 5:50 PST

 

Фільми та серіали з його участю:

  • 2007 рік – телесеріали “Двоє невідомих” та “Європейська сторона”;
  • 2008 – “Еліф”;
  • 2010 – “Захоплена обрізом ножа”;
  • 2011 – “Покаяння Tovbesi”;
  • 2012 – “Привіт Життя”;
  • 2014 – кінострічка “Еліксир: мого діда, секретно” і телесеріал “Це моє життя”.

“Це моє життя”

bd43267586e80fb5e2b5f66d57071a19 Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

Бере участь в озвучці популярних зарубіжних мультфільмів. Його голосом розмовляє Гидке каченя з мультфільму “Гидке каченя і я!” (2006) та Астерікс – “Астерікс на Олімпійських іграх” (2008).

Також проявив себе як талановитий телеведучий. 2006 року веде програму “Keremcem’l, що ви могли б сказати” на каналі Star TV, в 2007 – “Співчуття Елі” на каналі МТВ і в 2012 – “Keremcem’l Акустичне Інтерв’ю” на каналі TRT школа.

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Січ 27 2015 в 5:48 PST

 

Цікаві факти

Як стверджують джерела, його зріст – приблизно 182 сантиметри, а вага – близько 74 кілограми. Kerem Cem Duruk має свою сторінку в Instagram, де постійно ділиться з шанувальниками новими фото. За час своєї невеликої творчої кар’єри встиг отримати безліч нагород і премій. На думку багатьох експертів, Керемджем є одним з найпривабливіших акторів з Туреччини. Співак обожнює тварин, особливо кішок.

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Січ 23 2015 в 3:21 PST

 

Особисте життя

Незважаючи на те, що багато жінок вважають актора одним з найкрасивіших чоловіків Туреччини, особисте життя талановитого хлопця вельми складна.

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Дек 14 2015 в 2:30 PST

 

Під час зйомок телесеріалу “Любовна гра” (2005) йому приписували роман з партнеркою по картині Ясемин Ергене. Нібито їх почуття розвивалися під час зйомок і закінчилися після закінчення серіалу.

Ясемин Ергене

00b1ab4256967963ae75237c5997d9e5 Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

Як стверджують джерела, Керемджем був одружений на актрисі Седе Гювен. Їх весілля відбулося 13 листопада 2014 року в Парижі (Франція). Але їх крихкі відносини протрималися всього лише 9 місяців. У 2015 році вони офіційно розлучилися. Після розставання, в одному з інтерв’ю, пара пояснила причину такого вчинку. Виявляється, їх відносини вже давно вичерпали себе і вони прийшли до спільного рішення – розлучитися, але при цьому залишаються друзями.

Керемджем і його колишня дружина Седа Гювен весілля

a7def950a3052636b06ac9914c83567c Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

03748a082f7a0517710da681540ff4e0 Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

А в грудні 2015 року мережа підірвали нові чутки – “Керемджем Джем Дурук і Эзги Асароглу зустрічаються”. А все тому, що актор виклав фото в Instagram, де він пристрасно цілує в губи актрису і свою партнерку по картині “Це моє життя”.

 

 

Фото опубліковано Keremcem (@keremcem)Дек 28 2015 о 5:33 PST

 

Цей факт і став причиною того, що шанувальники пораділи, що Керемджем знайшов собі нову кохану в особі Эзги Асароглу.

Керемджем Джем Дурук і Эзги Асароглу

ce04d6cde3f01d4f20a3c6d804da91d0 Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

Останні новини 2016 року

Молодий, спортивний і дуже привабливий актор продовжує радувати своїх шанувальників: знімає нові відеокліпи і продовжує працювати в телесеріалах.

 

В липні 2016 року в мережі поповзли нові чутки про те, що романтичні відносини Керемджем Джем Дурук і Эзги Асароглу себе вичерпали і закінчилися, тому пара розлучилася. Подейкують, що після розриву Эзги заявила, що хоче піти з серіалу “O hayat benim”, щоб більше не продовжувати спільну роботу з колишнім коханим. А актор після такої заяви і сам не радий залишатися на зйомках.

Після всіх цих подій видно, що Керемджем ще не знайшов у своєму житті ту єдину, з якою б міг створити міцну сім’ю на довгі роки.

98cd3cf1bb5d07f7f1e279c1e46e8854 Керемджем Джем Дурук: Особисте життя і Біографія

Відео

 

 

Соц закладки
Соц закладки
Добавить комментарий